Музикална лаборатория „Ph. D. Music Lab”

Учебната 2022 – 2023 година е двайсет и четвърта поредна учебна година за музикалната лаборатория Ph. D. Music Lab при НЧ „Цар Борис III – 1928”, София.

Ph. D. Music Lab осигурява консултации и помощ на професионалисти; обучение, звукозаписни и концертни практики за начинаещи, среднонапреднали и напреднали музиканти. Разработва и програми за музикално обучение на деца и ученици след кохлеарна имплантация (отскоро чуващи). Лабораторията подпомага заниманията с музика на деца и младежи и с други специални потребности. Атмосферата и колаборациите са креативни и много сърдечни – чудесна основа за допълнителни творчески изяви и сътрудничества и извън лабораторията.

Ph. D. Music Lab издирва талантливи деца и млади хора.

През 2023 г. Ph. D. Music Lab ще продължи да подкрепя музикалното развитие и образование на деца, младежи и възрастни обучавани.

Ще бъдат подпомагани в професионалната им подготовка  ученици, кандидат-студенти и студенти.

Ще бъдат насърчавани нашите възпитаници, които имат потенциал, да създават авторско творчество.

Ще бъдат подготвяни и насърчавани деца за участие в международни и национални форуми, посветени на изкуствата.

Ще бъдат подкрепяни нови интерпретации и звукозаписна дейност на нови български песни.

Начин на работа:

Образователните програми са индивидуални, гъвкави, като честотата на провежданите уроци е съобразена изцяло с потребностите, възможностите, времевия диапазон и др. на обучаваните. Музикалната лаборатория насърчава личната мотивация и откликва и на спорадични пориви към занимания с изкуства.

Педагози в лабораторията: Доц. д-р Миглена Ценова и д-р Вера Ценова.

Телефон за контакти и записвания: 0878279120

ЗАЩО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ